Ervaar de Japanse keuken van Geisha Lounge

Geisha Lounge heeft in het voormalige pand van Brooklyn zijn deuren geopend. Geisha Lounge is een restaurant en loungebar die heerlijke en originele creaties uit de Japanse keuken presenteert. Je kunt hier terecht voor zowel exclusieve sushicreaties, als vis- vlees- en grillspecialiteiten.

Geisha Lounge
Bij Geisha Lounge streven we ernaar om een unieke eetervaring te creëren. Een gelegenheid waar vrienden en familie tot rust kunnen komen en een leuke tijd hebben.

Uiteraard maken we alleen gebruik van de meest verse en natuurlijke ingrediënten. We werken enkel met eigen recepten zonder toevoegingen van smaakversterkers zoals ve-tsin.
 
Speels en verrassend
Wij zijn er bewust van dat onze 'Geisha's' veel meer aan tafel kunnen komen serveren dan alleen de lekkere gerechten. Onze creatieve sushichefs laten zien dat een speelse presentatie belangrijk is voor onze heerlijke sushispecialiteiten.

De sushi worden veelal omschreven als revolutionair en verrassend. Daarbij zijn variatie, veelzijdigheid en heerlijke smaak de uitgangspunten. Terwijl Geisha Lounge werkt met een 'All You Can Eat' concept, ontvangen de individuele gerechten toch een a la carte benadering wat wordt geserveerd in een rap tempo.
 
Totale ervaring

Naast ons dinerconcept kunt u ook terecht voor lunch en in de latere uren genieten van een heerlijk exotische cocktails.