"Heerlijk overnachten in een bijzondere omgeving"

Blisshotel

Bliss Hotel heet u van harte welkom. De formule van Bliss Hotel is uniek in Zuid-Nederland. Het eigentijdse hotel combineert comfort met klassiek en tijdloos met trendy. Het hotel biedt negen themasuites, gevestigd in één hotel. U treft in elke kamer warmte en geborgenheid en een hoog verblijfscomfort. De suites zijn ingericht voor loungen èn zaken doen. Dus een ideale omgeving voor zowel voor als u een weekendje weg bent voor privé als zakelijk.

De onlangs gerenoveerde negen suites van het Bliss Hotel zijn allemaal in een andere stijl ingericht. Maar overal is de luxe even voelbaar. Wie wil, kan dus negen maal in een andere ambiance slapen. Variërend van de Lodge Suite met hertenkoppen aan de muur voor de jagers onder u tot de Dickens & Jones Suite voor de stijlvolle levensgenieter. Of van de Business Class Suite met werkhoek en grote vergadertafel tot de Bruidssuite met bubbelbad van 3 bij 4 meter, dakterras en maanlicht!

Alle suites zijn voorzien van een open haard, dvd-speler, flatscreen televisies, een muziekinstallatie en een aansluiting voor Internet. Vanuit de suites hebt u uitzicht op de Grote Kerk van Breda of op de stadstuin van ’t Sas. Maar het bijzondere blijft dat elke suite een andere belevingswereld oproept. Negen suites. Ofwel negen surrealistische avondjes uit.

Bliss hotel biedt u verschillende arrangementen aan. Wat te denken van het ‘Chocolat Arrangement’? U wordt ontvangen op uw suite met een heerlijke fles wijn en na een middag in de binnenstad van Breda wordt u verwelkomt in het naastgelegen restaurant Chocolat. Hier geniet u van een 6 gangen diner, waarbij een passend wijnarrangement wordt geserveerd.
Ook heeft Bliss Hotel verschillende seizoensarrangementen en last - minute arrangementen. Neemt u hiervoor een kijkje op de website van Bliss Hotel.

Kortom: u geniet van elk moment in Bliss Hotel. Een droomgelegenheid!

Bliss Hotel
Torenstraat 9
4811 XV Breda
T 076 533 59 80
F 076 533 59 81

www.blisshotel.nl  
E info@blisshotel.nl