"Bourgondisch genieten in een bijzondere omgeving"

Booze Foodbar

Een bourgondische horecagelegenheid waar je terecht kunt voor heerlijke koffie, mooie wijnen, een nèt even andere lunch, eigenzinnige hapjes en uitdagende bieren.

Bourgondische borrel
Booze presenteert 'het betere borrelen van Breda'. Bij Booze kun je terecht voor een heerlijke lunch of een bourgondische borrel. Goed geselecteerde bieren en mooie wijnen, diverse luxe barsnacks, kleine gerechten en shared-dining. Puur, seizoenen-lokaal en uiteraard home made!

Interieur
Het interieur van Booze heeft een warme mediteraanse vintage sfeer met moderne tinten. De Campari bar met lekkere cocktails, gezellige tafeltjes en buiten een terras waar altijd zon is: het geeft een gevoel van thuis komen. Booze biedt binnen 60 en op het terras van winkelplein 't Sas 80 plaatsen.

Brunch with a Booze
Ook een aanrader is de 'Brunch with a Booze', alleen op zondag voor de borrelaars die moeten bijkomen van zaterdagavond. Heerlijke hapjes en een Bloody Mary om de kater een beetje te stelpen. Natuurlijk doet Booze ook mee met de Zinderende Zondagen op ’t Sas met muziek en uiteraard veel gezelligheid. Binnenin de zaak is ook een klein podium gebouwd. 

Klant is koning
Joost Dikmans en Barry van de Liefvoort runnen samen de nieuwe horecazaak. Uiteraard beschikken zij over een enthousiast team van medewerkers. Hiermee hoopt Booze uit te blinken op klantvriendelijkheid en kennis van de diverse producten die de horecazaak serveert.

Booze Bodega & Foodbar
W. www.boozebreda.nl
E. info@boozebreda.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 19.30 uur
Woensdag 10.00 - 19.30 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 19.30 uur
Zaterdag 10.00 - 19.30 uur
Zondag  12.00 - 19.30 uur