"Smaakvol genieten in een bijzondere omgeving"

Chocolat

Entrez monsieur. Bonjour madame. Bienvenue au restaurant Chocolat. Het chocoladebruine interieur creëert een sfeer om van te proeven. Hier combineren de koks de Franse keuken met Oosterse invloeden. Het bedieningsconcept van restaurant Chocolat vervolmaakt uw culinaire indrukken. Tijdens warme lente-, zomer- en herfstdagen nodigt het terras u uit tot het aanbidden van de zon. Wij heten u van harte welkom in restaurant Chocolat!  
 
Wanneer u het restaurant betreed, komt u binnen in onze Champagnebar. Hier kunt u terecht voor een lekker glaasje bubbels, een aperitiefje voor uw diner maar u bent ook welkom voor een kopje koffie of een borrel. In de Champagnebar hebben we een kleine ‘Bubbels & Bites’ kaart waaruit u een keuze kunt maken voor bij de koffie of bij de borrel.

Bij restaurant Chocolat kunt u terecht voor een lichte lunch met een frisse salade of een sandwich maar ook voor een uitgebreide (zaken) lunch, waarbij u ook een keuze kunt maken uit onze á la carte dinerkaart. Bij mooi weer kunt u zowel binnen als buiten op het terras van uw lunch genieten.

Daarnaast is restaurant Chocolat 6 dagen per week geopend voor het diner. Van maandag t/m zaterdag bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom om u te laten verwennen door de medewerkers in de bediening en onze keuken brigade. Het chocoladebruine interieur creëert een sfeer om van te proeven. Hier combineren de koks de Franse keuken met Oosterse invloeden. Wij werken graag met seizoensproducten en hebben geregeld een nieuwe menukaart. Bij mooi weer kunt u zowel binnen als buiten op het terras van uw diner genieten.

Restaurant Chocolat is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur.
Om 12.00 uur gaat de keuken open voor lunch.  
 
Restaurant Chocolat
Torenstraat 9-11
4811 XV Breda
 
T 076 - 533 59 80
www.restaurantchocolat.nl  
E info@restaurantchocolat.nl