"Lekker genieten in een bijzondere omgeving"

Geisha Lounge

Bij Geisha Lounge streven we ernaar om een unieke eetervaring te creëren. Een gelegenheid waar vrienden en familie tot rust kunnen komen en een leuke tijd hebben. Een plek waar wij voor al uw verwennerij verzorgen en u doet glimlachen.

We vinden dat ook de authentieke specialiteiten in een moderne setting geserveerd kunnen worden. De vis & vleesspecialiteiten moeten een a la Carte bereidingswijze ondergaan, en dienen op de Japanse stalen bakplaten bereidt te worden. Waaronder het gebruik van de meest verse en natuurlijke ingrediënten vanzelfsprekend is. Overigens wordt er enkel met eigen recepten gewerkt zonder toevoegingen van smaakversterkers zoals ve-tsin.
 
Speels en verrassend
Wij zijn er bewust van dat onze “Geisha's” veel meer aan tafel kunnen komen serveren dan alleen de lekkere gerechten. Onze creatieve sushi chefs laten blijken dat een speelse presentatie belangrijk kan zijn voor onze heerlijke sushi specialiteiten.

De sushi worden veelal omschreven als revolutionair en verrassend. Daarbij zijn variatie, veelzijdigheid en heerlijke smaak de uitgangspunten voor deze specialiteiten. Terwijl Geisha Lounge werkt met een “All You Can Eat” concept, ontvangen de individuele gerechten toch een a la carte benadering wat wordt geserveerd in een rap tempo.
 
Totale ervaring
Naast ons dinerconcept kunt u ook terecht voor lunch en in de latere uren genieten van een heerlijk exotische cocktails. Tenslotte is lekker eten slechts een van de velen facetten dat een totale eetervaring compleet maakt. Daarom heten wij u van harte welkom in ons restaurant om een heerlijke tijd te beleven!

Geisha Lounge
Havermarkt 21
4811 WG Breda
T. 076 532 48 05
W. www.geishalounge.nl
E. hello@geishalounge.nl
 
Maandag 12.00 - 00.00 uur
Dinsdag 12.00 - 00.00 uur
Woensdag 12.00 - 00.00 uur
Donderdag 12.00 - 00.00 uur
Vrijdag 12.00 - 00.00 uur
Zaterdag 12.00 - 00.00 uur
Zondag  12.00 - 00.00 uur